Bericht versturen
JC Machinery Trade Co Ltd
E-mail sale@sunightmachinery.com TEL.: 86-137-6172-4605
Huis > Products > het gebruikte graafwerktuig van KOMATSU >
Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T
  • Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T
  • Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T
  • Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T
  • Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T
  • Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T

Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T

Place of Origin Original from Japan, Now in China
Merknaam Komatsu Excavator
Certificering CE, SGS, BV
Modelnummer PC200/PC220
Productdetails
Weight:
20T, 22Ton
Year:
2019 To 2021 Year
Working hours:
1100H To 2000Hours
Color:
Original Caterpillar Color
Usage:
Mining, Building, Construction
Condition:
Used In Good Condition
Engine:
CAT/Caterpillar Original
Size:
Medium Excavator, 20T Excavator
Hoog licht: 

PC220 gebruikt het Kruippakjegraafwerktuig van KOMATSU

,

22T gebruikt het Kruippakjegraafwerktuig van KOMATSU

,

Het bouw Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU

Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Prijs
12000USD - 40000USD
Delivery Time
15-30days
Payment Terms
T/T, L/C
Supply Ability
10Units
Productomschrijving

Productomschrijving:

Zoekt u een betrouwbaar en rendabel 20T gebruikt graafwerktuig? Het gebruikte graafwerktuig van KOMATSU PC200/PC220 is ideaal voor mijnbouw, de bouw en bouw. Met de originele motor van CAT/Caterpillar, drukvat, motor, lager, toestel, pomp, en versnellingsbak, biedt dit gebruikte graafwerktuig betrouwbare prestaties aan. Een éénjarige garantie is inbegrepen voor toegevoegde vrede van mening. Doorblader onze selectie van de graafwerktuigen van KOMATSU 20T en vind juiste voor u aan een grote prijs.

Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T 0Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T 1Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T 2Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T 3Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T 4Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T 5Gebruikt KOMATSU het Kruippakjegraafwerktuig In Good Condition PC200 PC220 van 20T 22T 6

 

Eigenschappen:

Werkend Gewicht: Ongeveer 20 ton, met inbegrip van het gewicht van de basismachine en een ander nuttig toebehoren of materiaal.

Motor: Een krachtige dieselmotor is geïnstalleerd om prestaties te optimaliseren, evenals brandstofefficiency te maximaliseren.

Paardekracht: De output van de motor is model-dependent, uiteindelijk beïnvloedend het graven en opheffend sterkte van de machine.

Emmercapaciteit: De grootte van de emmer in bijlage aan het graafwerktuigwapen bepaalt het bedrag dat in één enkele lepel kan worden uitgehold.

Max Digging Depth: De maximumdiepte het graafwerktuig kan bereiken wanneer het graven.

Max Reach: De meest verste horizontale afstand het graafwerktuigwapen kan met de gehouden emmer bereiken.

Boom en Wapenlengte: Deze metingen beïnvloeden de het bereik en het graven van het graafwerktuig mogelijkheden, met langere boom en wapens die groter diepte en bereik verstrekken.

Schommelingssnelheid: De frequentie van omwenteling voor het hogere huis van het graafwerktuig beïnvloedt werkende efficiency.

Hydraulisch Systeem: De graafwerktuigen van KOMATSU zijn typisch uitgerust met geavanceerde hydraulische systemen, die voor nauwkeurige controle van het graven, het opheffen, en ander activiteiten toestaan.

Exploitantcabine: De cabine biedt ergonomische plaatsing, airconditioning, en gebruikersvriendelijke controles, allen ontworpen om comfort en veiligheid voor de exploitant te verstrekken aan.

Veiligheidseigenschappen: De geavanceerde modellen kunnen met veiligheidseigenschappen zoals roll-over beschermende structuur (ROPS) worden gepast om de exploitant te beschermen.

Technologie: Afhankelijk van het specifieke model, kan KOMATSU 20 tongraafwerktuigen technologieën zoals telematicasystemen aanbieden om machinevoorwaarde en efficiency te volgen.

Gehechtheid: Diverse gehechtheid (b.v. grijpt de emmers, hydraulische duimen,) vast is beschikbaar om diverse taken aan te passen.

Milieuoverwegingen: KOMATSU heeft technologieën opgenomen om emissies en brandstofverbruik te verminderen.

Onderhoud en Nut: De meeste die modellen worden gemakkelijk onderhouden, met eigenschappen worden ontworpen om dergelijke taken voor exploitanten en technici gemakkelijker te maken.

 

Technische Parameters:

Voorwaarde In goede staat gebruikt
Plaats Shanghai, China
Werkuren 1100H aan 2000Hours
Merk Het Graafwerktuig From Japan van KOMATSU
Type Kruippakjegraafwerktuig
Gewicht 20T, 22Ton
Jaar 2019 tot het Jaar van 2021
Motor CAT/Caterpillar Origineel
Kleur Originele Caterpillar-Kleur
Gebruik Mijnbouw, de Bouw, Bouw
 

Toepassingen:

De graafwerktuigen van KOMATSU zijn veelzijdige stukken van zwaar die materiaal in diverse bouw, mijnbouw, en grondverzettoepassingen worden gebruikt. Hun ontwerp, macht, en eigenschappen maken hen voor een brede waaier van taken geschikt.

Algemene Uitgraving: De graafwerktuigen van KOMATSU zijn groot voor het graven, omspitten, en plaatsvoorbereiding in bouwprojecten. Zij hebben de capaciteit om grote hoeveelheden grond, rotsen, en puin te bewegen, goed voor het creëren van de bouwstichtingen, rijwegen, en andere infrastructuur.

Nutsinstallatie: De graafwerktuigen worden gebruikt voor het graven van geulen voor het leggen van nutslijnen zoals water, riool, gas, en elektrolijnen. Zijn precisie maakt omspitten zo veel voor nauwkeurige lijnplaatsing gemakkelijker.

Mijnbouw: In de mijnbouw, kunnen de graafwerktuigen voor taken zoals overbelastingsverwijdering, ertsextractie, en plaatsvoorbereiding worden gebruikt. Met hun grote emmercapaciteiten en sterke het graven mogelijkheden, zijn zij onschatbare hulpmiddelen voor mijnwerkers.

Vernieling: Voor het vernietigen van structuren, die beton, en het van de hand doen puin van vernielingsplaatsen breken, komen de graafwerktuigen van KOMATSU met gespecialiseerde gehechtheid zoals hydraulische brekers en grijpt vast.

Het modelleren: Met hun veelzijdigheid, kunnen de graafwerktuigen terrein vormen, vijvers creëren, en hopen van grond bewegen noodzakelijk voor het modelleren projecten. Zij kunnen ook worden gebruikt om bomen en duidelijke vegetatie te verwijderen.

Wegenbouw: Bij het aanleggen van wegen, worden zij gebruikt om geulen voor wegstichtingen, rangoppervlakten te graven, en materialen zoals grint en asfalt te plaatsen.

Pijpleidingsbouw: De graafwerktuigen van KOMATSU zijn essentieel in de pijpleidingswerken, zoals omspitten die, die en van pijpen leggen weer opvullen. Hun krachtige uitvoeringszekerheden een efficiënte pijpleidingsinstallatie zelfs in diverse terreinen.

Het stichtingswerk: De graafwerktuigen worden gebruikt om stichtingen voor gebouwen, bruggen, en andere structuren te graven en te vormen. U hebt precisie en zorg in het doen van dit nodig, en de graafwerktuigen van KOMATSU zorgen ervoor dit met. zijn.

Materiële Behandeling: De graafwerktuigen komen ook met vastgrijpen en magneetgehechtheid, die tot hen maken de perfecte machines om materialen zoals schroot, hout, en puin te behandelen in het recycling van yards en afvalbeheerfaciliteiten.

Het uitbaggeren: In marine en waterwegprojecten, kunnen deze graafwerktuigen met speciale bulldozerbladen worden gepast die de hulp in het uitbaggeren van havens, rivieren, en kanalen, die alles ervoor zorgen stelt in werking regelmatig met juiste waterstroom en navigatie.

Milieurestauratie: Geen probleem! De graafwerktuigen kunnen in milieuprojecten worden gebruikt voor verwijdering van verontreinigende stoffen, het een nieuwe vorm geven van landschappen, en het herstellen van natuurlijke habitat.

Sneeuwverwijdering: De koude aangezien het kan zijn, de graafwerktuigen van KOMATSU heeft speciale gehechtheid die voor ophelderingshopen van sneeuw van wegen, parkeerterreinen, en andere gebieden geschikt is.

 

Aanpassing:

Het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU
Merknaam: Het Graafwerktuig van KOMATSU

Oorsprong: Origineel van Japan, nu in China

Certificatie: CE, SGS, BV

Minimumordehoeveelheid: 1

Prijs: 12000USD - 40000USD

Levertijd: 15-30days

Betalingsvoorwaarden: T/T, L/C

Leveringscapaciteit: 10Units

Plaats: Shanghai, China

Kerncomponenten: Drukvat, Motor, Lager, Toestel, Pomp, Versnellingsbak, Motor, PLC

Kleur: Originele Caterpillar-Kleur

Gebruik: Mijnbouw, de Bouw, Bouw

Merk: Het Graafwerktuig From Japan van KOMATSU

Het Graafwerktuig Best Price, PC200-Graafwerktuig, het Graafwerktuig Sale China van KOMATSU van KOMATSU
 

Steun en de Diensten:

Het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU biedt technische ondersteuning en de diensten aan om de beste prestaties, de betrouwbaarheid en de levensduur van het product te verzekeren. Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 om eender welke vragen te beantwoorden u kunt hebben. Wij verlenen ook een brede waaier van de diensten, met inbegrip van preventief en correctief onderhoud, reparatie ter plaatse, vervangstukkenlevering, en machineverhuizing.

 

Verpakking en het Verschepen:

Het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU zal worden verpakt en worden verscheept gebruikend de volgende methodes:

  • Het graafwerktuig zal veilig verpakt worden in plastic omslag en in een houten krat geplaatst.
  • Het graafwerktuig zal voor om het even welke schade worden geïnspecteerd voorafgaand aan verpakking.
  • Het krat zal met riemen in krimpfolie verpakt en beveiligt die zijn.
  • Het krat zal op een flatbed vrachtwagen voor levering worden geladen.
 

FAQ:

Q1: Wat is de merknaam van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU?
A1: De merknaam van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU is KOMATSU.
Q2: Waar is de originele plaats van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU?
A2: Het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU is oorspronkelijk van Japan, maar nu is het in China.
Q3: Wat is de certificatie van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU?
A3: Het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU wordt verklaard met Ce, SGS, en BV.
Q4: Wat is de minimumordehoeveelheid van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU?
A4: De minimumordehoeveelheid van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU is 1.
Q5: Wat is de prijsklasse van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU?
A5: De prijsklasse van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU is van 12000USD aan 40000USD.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-137-6172-4605
Nr 41, Jinglian-Road, Minhang-District, Shanghai, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons