Bericht versturen
JC Machinery Trade Co Ltd
E-mail sale@sunightmachinery.com TEL.: 86-137-6172-4605
Huis > Products > het gebruikte graafwerktuig van KOMATSU >

20T Crawler type Gebruikte Komatsu graafmachine 2019-2021 Jaar

 • <p>20T Crawler type Gebruikte Komatsu graafmachine 2019-2021 Jaar</p>
 • <p>20T Crawler type Gebruikte Komatsu graafmachine 2019-2021 Jaar</p>
 • <p>20T Crawler type Gebruikte Komatsu graafmachine 2019-2021 Jaar</p>
 • <p>20T Crawler type Gebruikte Komatsu graafmachine 2019-2021 Jaar</p>
 • <p>20T Crawler type Gebruikte Komatsu graafmachine 2019-2021 Jaar</p>

20T Crawler type Gebruikte Komatsu graafmachine 2019-2021 Jaar

Place of Origin Original from Japan, Now in China
Merknaam Komatsu Excavator
Certificering CE, SGS, BV
Productdetails
Size:
Medium Excavator, 20T Excavator
Condition:
Used In Good Condition
Core Components:
Pressure Vessel, Motor, Bearing, Gear, Pump, Gearbox, Engine, PLC
Warranty:
1 Year
Type:
Crawler Excavator
Weight:
20T, 22Ton
Working hours:
1100H To 2000Hours
Brand:
Komatsu Excavator From Japan
Hoog licht: 

20T Gebruikte Komatsu graafmachine

,

Tweedehands graafmachine van Komatsu

,

PC200 het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU

Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Prijs
12000USD - 40000USD
Delivery Time
15-30days
Payment Terms
T/T, L/C
Supply Ability
10Units
Productomschrijving

Product beschrijving:

Bent u op zoek naar een betrouwbare gebruikte Komatsu graafmachine?Zoek niet verder!Onze gebruikte Komatsu-graafmachine verkeert in goede staat met 1100 uur tot 2000 uur werkuren.Deze middelgrote graafmachine is een 20T graafmachine met een gewicht van 20T tot 22Ton.Het is samengesteld uit kerncomponenten zoals drukvat, motor, lager, tandwiel, pomp, versnellingsbak, motor en PLC.Het is perfect voor kopers die op zoek zijn naar een Komatsu-graafmachine te koop, een gebruikte graafmachine PC200 te koop en een gebruikte graafmachine 20T te koop.

 

<p>20T Crawler type Gebruikte Komatsu graafmachine 2019-2021 Jaar</p> 0

<p>20T Crawler type Gebruikte Komatsu graafmachine 2019-2021 Jaar</p> 1

 

Functies:

Bedrijfsgewicht: Ongeveer 20 ton, inclusief het gewicht van de basismachine en eventuele extra aanbouwdelen of uitrusting.

Motor: Uitgerust met een krachtige dieselmotor, ontworpen voor optimale prestaties en brandstofefficiëntie.

Paardenkracht: Het vermogen van de motor varieert afhankelijk van het specifieke model, wat bijdraagt ​​aan de graaf- en hefcapaciteiten van de machine.

Bakcapaciteit: De grootte van de bak die aan de graafarm is bevestigd en bepaalt de hoeveelheid materiaal die de machine in één schep kan graven en verplaatsen.

Maximale graafdiepte: De maximale diepte die de bak van de graafmachine kan bereiken tijdens het graven.

Max. bereik: De verste horizontale afstand die de arm van de graafmachine kan uitstrekken terwijl hij de bak vasthoudt.

Giek- en armlengte: deze metingen beïnvloeden het bereik en de graafmogelijkheden van de graafmachine.Langere gieken en armen zorgen voor een groter bereik en een grotere graafdiepte.

Zwenksnelheid: De snelheid waarmee het bovenste deel van de graafmachine (huis) kan draaien, wat van invloed is op de algehele operationele efficiëntie.

Hydraulisch systeem: Komatsu-graafmachines zijn doorgaans voorzien van geavanceerde hydraulische systemen die nauwkeurige controle bieden over het graven, heffen en andere functies.

Bestuurderscabine: De cabine is ontworpen voor comfort en veiligheid voor de machinist en is vaak uitgerust met ergonomische stoelen, airconditioning en gebruiksvriendelijke bedieningselementen.

Veiligheidsvoorzieningen: Veel moderne graafmachines zijn voorzien van veiligheidsvoorzieningen zoals ROPS (Roll-Over Protective Structure) om de machinist te beschermen.

Technologie: Afhankelijk van het specifieke model en de specifieke configuratie kunnen Komatsu-graafmachines van 20 ton geavanceerde technologie bieden, zoals telematicasystemen voor het op afstand monitoren van de toestand en prestaties van de machine.

Aanbouwdelen: Deze graafmachines kunnen worden uitgerust met diverse aanbouwdelen, zoals bakken, hydraulische duimen, grijpers en meer, om aan verschillende taakvereisten te voldoen.

Milieuoverwegingen: Komatsu is proactief geweest bij het integreren van technologieën om de uitstoot te verminderen en de brandstofefficiëntie in hun machines te verbeteren.

Onderhoud en servicegemak: Veel modellen zijn ontworpen met het oog op onderhoudsgemak, met functies die routineonderhoudstaken gemakkelijker maken voor operators en technici.

 

Technische parameters:

Parameter Beschrijving
Product Gebruikte Komatsu graafmachine
Garantie 1 jaar
Jaar 2019 tot 2021 jaar
Werkuren 1100 uur tot 2000 uur
Type Rupsgraafmachine
Gewicht 20T, 22Ton
Maat Middelgrote graafmachine, 20T graafmachine
Kern onderdelen Drukvat, motor, lager, tandwiel, pomp, versnellingsbak, motor, PLC
Motor CAT/Caterpillar origineel
Gebruik Mijnbouw, bouw, constructie
Voorwaarde Gebruikt in goede staat
Komatsu graafmachine prijs Afhankelijk van de conditie
Komatsu graafmachine te koop Beschikbaar
Tweedehands graafmachine 20Ton Beschikbaar
Onderdelen voor Komatsu-graafmachines Beschikbaar
Gebruikte Komatsu graafmachine Beschikbaar
 

Toepassingen:

Komatsu-graafmachines zijn veelzijdige zware uitrustingsstukken die worden gebruikt in diverse toepassingen in de bouw, mijnbouw en grondverzet.Hun ontwerp, kracht en functies maken ze geschikt voor een breed scala aan taken.Hier zijn enkele veel voorkomende toepassingen voor Komatsu-graafmachines:

 • Algemene graafwerkzaamheden: Komatsu-graafmachines worden gebruikt voor het graven, graven van sleuven en het voorbereiden van terreinen bij bouwprojecten.Ze kunnen op efficiënte wijze grond, rotsen en puin verplaatsen, waardoor ze essentieel zijn voor het creëren van funderingen, wegen en andere infrastructuur.
 • Installatie van nutsvoorzieningen: Graafmachines worden gebruikt om sleuven te graven voor het installeren van nutsleidingen zoals water-, riool-, gas- en elektriciteitsleidingen.De precisie van Komatsu-graafmachines zorgt voor nauwkeurig graven van sleuven voor een juiste plaatsing van de lijnen.
 • Mijnbouw: In de mijnbouw worden graafmachines gebruikt voor taken zoals het verwijderen van deklaag, ertswinning en het voorbereiden van terreinen.Hun grote bakcapaciteiten en sterke graafmogelijkheden maken ze tot waardevolle hulpmiddelen bij mijnbouwactiviteiten.
 • Sloop: Graafmachines uitgerust met gespecialiseerde hulpstukken zoals hydraulische brekers en grijpers worden gebruikt om constructies te slopen, beton te breken en puin van slooplocaties te verwijderen.
 • Landschapsarchitectuur: Graafmachines worden gebruikt in landschapsprojecten om terrein vorm te geven, vijvers aan te leggen en grote hoeveelheden grond te verplaatsen.Ze kunnen ook worden gebruikt om bomen te verwijderen en vegetatie te verwijderen.
 • Wegenbouw: Komatsu-graafmachines worden gebruikt voor het graven van sleuven voor wegfunderingen en hellingen, en voor het plaatsen van materialen zoals grind en asfalt tijdens wegenbouwprojecten.
 • Pijpleidingbouw: Graafmachines zijn van cruciaal belang bij pijpleidingprojecten voor taken zoals het graven van sleuven, het opvullen en het leggen van pijpen.Zij zorgen voor een efficiënte aanleg van pijpleidingen over verschillende terreinen.
 • Funderingswerkzaamheden: Graafmachines worden gebruikt om funderingen voor gebouwen, bruggen en andere constructies te graven en vorm te geven.Hun nauwkeurigheid is belangrijk voor een stabiele en goed uitgelijnde fundering.
 • Materiaalbehandeling: Graafmachines uitgerust met grijpers of magneten worden gebruikt voor het hanteren van materialen zoals schroot, hout en puin op recyclingplaatsen en afvalbeheerfaciliteiten.
 • Baggeren: Bij zee- en waterwegprojecten kunnen graafmachines worden gebruikt met gespecialiseerde hulpstukken om havens, rivieren en kanalen te baggeren, waardoor een goede waterstroom en navigatie wordt gegarandeerd.
 • Milieuherstel: Graafmachines worden gebruikt in milieuprojecten om verontreinigende stoffen te verwijderen, landschappen opnieuw vorm te geven en natuurlijke habitats te herstellen.
 • Sneeuwruimen: In koudere klimaten kunnen graafmachines worden uitgerust met sneeuwruimhulpstukken om sneeuw te verwijderen van wegen, parkeerterreinen en andere gebieden.
 

Maatwerk:

Gebruikte Komatsu graafmachine

 • Merknaam: Komatsu graafmachine
 • Plaats van herkomst: Origineel uit Japan, nu in China
 • Certificering: CE, SGS, BV
 • Minimale bestelhoeveelheid: 1
 • Prijs: 12000 USD - 40000 USD
 • Levertijd: 15-30 dagen
 • Betalingsvoorwaarden: T/T, L/C
 • Leveringscapaciteit: 10 eenheden
 • Motor: CAT/Caterpillar origineel
 • Kleur: Originele Caterpillar-kleur
 • Locatie: Shanghai, China
 • Type: Rupsgraafmachine
 • Merk: Komatsu graafmachine uit Japan

Komatsu graafmachine verkoop China, tweedehands graafmachine 20Ton, 20T gebruikte graafmachine

 

Ondersteuning en diensten:

Wij bieden technische ondersteuning en diensten voor gebruikte Komatsu-graafmachines, waaronder:

 • Probleemoplossing en reparatie
 • Vervanging van onderdelen
 • Regelmatige onderhouds- en veiligheidsinspecties
 • Software updates
 • Operator training
 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

De gebruikte Komatsu-graafmachine wordt veilig verpakt en internationaal verzonden om een ​​veilige en tijdige levering te garanderen.

De graafmachine is veilig verpakt met een houten frame en omwikkeld met beschermend plastic met extra dempingsmateriaal, zoals noppenfolie en schuim, voor extra bescherming.

We maken gebruik van vertrouwde internationale verzenddiensten van derden om een ​​veilige en tijdige levering van gebruikte Komatsu-graafmachines te garanderen.De levertijd varieert afhankelijk van het land van bestemming.

 

FAQ:

Vraag 1: Wat is de merknaam van de Komatsu-graafmachine?
A1: De merknaam van de Komatsu-graafmachine is Komatsu-graafmachine.

Vraag 2: Waar komt de Komatsu-graafmachine oorspronkelijk vandaan?
A2: De Komatsu-graafmachine komt oorspronkelijk uit Japan en is nu verkrijgbaar in China.

V3: Welke certificeringen heeft de Komatsu-graafmachine?
A3: De Komatsu-graafmachine beschikt over CE-, SGS- en BV-certificeringen.

Vraag 4: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor de Komatsu-graafmachine?
A4: De minimale bestelhoeveelheid voor de Komatsu-graafmachine is 1.

Vraag 5: Wat is de prijsklasse van de Komatsu-graafmachine?
A5: De prijsklasse van de Komatsu-graafmachine varieert van 12000USD tot 40000USD.
 

Contacteer op elk ogenblik ons

86-137-6172-4605
Nr 41, Jinglian-Road, Minhang-District, Shanghai, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons