Bericht versturen
Shanghai Sunight Machinery Co., Ltd.
E-mail sale@sunightmachinery.com TEL.: 86-137-6172-4605
Huis > producten > het gebruikte graafwerktuig van KOMATSU >
20T het Graafwerktuig 2019-2021 Jaar van kruippakjetype Gebruikt KOMATSU
 • 20T het Graafwerktuig 2019-2021 Jaar van kruippakjetype Gebruikt KOMATSU
 • 20T het Graafwerktuig 2019-2021 Jaar van kruippakjetype Gebruikt KOMATSU
 • 20T het Graafwerktuig 2019-2021 Jaar van kruippakjetype Gebruikt KOMATSU
 • 20T het Graafwerktuig 2019-2021 Jaar van kruippakjetype Gebruikt KOMATSU
 • 20T het Graafwerktuig 2019-2021 Jaar van kruippakjetype Gebruikt KOMATSU

20T het Graafwerktuig 2019-2021 Jaar van kruippakjetype Gebruikt KOMATSU

Place of Origin Original from Japan, Now in China
Merknaam Komatsu Excavator
Certificering CE, SGS, BV
Productdetails
GROOTTE:
Middelgroot Graafwerktuig, 20T-Graafwerktuig
Voorwaarde:
in goede staat gebruikt
Kerncomponenten:
Drukvat, Motor, Lager, Toestel, Pomp, Versnellingsbak, Motor, PLC
Garantie:
1 jaar
Type:
Kruippakjegraafwerktuig
Gewicht:
20T, 22Ton
werkuren:
1100H aan 2000Hours
Merk:
Het Graafwerktuig From Japan van KOMATSU
Hoog licht: 

20T het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU

,

Het Kruippakjegraafwerktuig van tweede Handkomatsu

,

PC200 het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU

Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Prijs
12000USD - 40000USD
Delivery Time
15-30days
Payment Terms
T/T, L/C
Supply Ability
10Units
Productomschrijving

Productomschrijving:

Zoekt u een betrouwbaar gebruikt Graafwerktuig van KOMATSU? Kijk verder geen! Ons gebruikt Graafwerktuig van KOMATSU is in goede staat met 1100H aan 2000Hours van werkuren. Dit middelgrote graafwerktuig is een 20T-graafwerktuig met een gewicht van 20T aan 22Ton. Het is samengesteld uit kerncomponenten zoals drukvat, motor, lager, toestel, pomp, versnellingsbak, motor, en PLC. Het is perfect voor kopers die het Graafwerktuig van KOMATSU voor verkoop, Gebruikt Graafwerktuig PC200 voor verkoop, en Gebruikt Graafwerktuig 20T voor verkoop zoeken.

 

20T het Graafwerktuig 2019-2021 Jaar van kruippakjetype Gebruikt KOMATSU 0

20T het Graafwerktuig 2019-2021 Jaar van kruippakjetype Gebruikt KOMATSU 1

 

Eigenschappen:

Werkend Gewicht: Rond 20 ton, wat het gewicht van de basismachine en om het even welk extra gehechtheid of materiaal omvat.

Motor: Uitgerust met een krachtige die dieselmotor voor optimale prestaties en brandstofefficiency wordt ontworpen.

Paardekracht: De paardekracht van de motor varieert afhankelijk van het specifieke model, die tot de machine bijdragen die en het opheffen mogelijkheden graven.

Emmercapaciteit: De grootte van de emmer in bijlage aan het graafwerktuigwapen, die de hoeveelheid materiaal bepalen de machine kan zich in één enkele lepel graven en bewegen.

Max Digging Depth: De maximumdiepte de emmer van het graafwerktuig kan bereiken wanneer het graven.

Max Reach: De meest verste horizontale afstand het wapen van het graafwerktuig kan zich uitbreiden terwijl het houden van de emmer.

Boom en Wapenlengte: Deze metingen beïnvloeden de het bereik en het graven van het graafwerktuig mogelijkheden. De langere bomen en de wapens verstrekken uitgebreide bereik en het graven diepte.

Schommelingssnelheid: De snelheid waarbij het bovenste gedeelte van het graafwerktuig (huis) kan roteren, beïnvloedend algemene operationele efficiëntie.

Hydraulisch Systeem: De graafwerktuigen van KOMATSU kenmerken typisch geavanceerde hydraulische systemen die nauwkeurige controle over het graven, het opheffen, en ander functies verstrekken.

Exploitantcabine: De cabine wordt ontworpen voor exploitantcomfort en veiligheid, met ergonomische plaatsing, airconditioning, en gebruikersvriendelijke controles vaak wordt uitgerust die.

Veiligheidseigenschappen: Vele moderne graafwerktuigen omvatten veiligheidseigenschappen zoals ROPS (Roll-Over Beschermende Structuur) om de exploitant te beschermen.

Technologie: Afhankelijk van het specifieke model en de configuratie, zou KOMATSU 20 tongraafwerktuigen geavanceerde technologie zoals telematicasystemen kunnen aanbieden voor ver toezicht op machinegezondheid en prestaties.

Gehechtheid: Deze graafwerktuigen kunnen met diverse gehechtheid, zoals emmers, hydraulische duimen worden uitgerust, grijpt, en meer, vast om verschillende baanvereisten aan te passen.

Milieuoverwegingen: KOMATSU is pro-actief in het opnemen van technologieën om emissies te verminderen en brandstofefficiency in hun machines te verbeteren geweest.

Onderhoud en Nut: Vele modellen worden ontworpen voor gemak van onderhoud, met eigenschappen die routineservicetaken voor exploitanten en technici geschikter maken.

 

Technische Parameters:

Parameter Beschrijving
Product Het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU
Garantie 1 jaar
Jaar 2019 tot het Jaar van 2021
Werkuren 1100H aan 2000Hours
Type Kruippakjegraafwerktuig
Gewicht 20T, 22Ton
Grootte Middelgroot Graafwerktuig, 20T-Graafwerktuig
Kerncomponenten Drukvat, Motor, Lager, Toestel, Pomp, Versnellingsbak, Motor, PLC
Motor CAT/Caterpillar Origineel
Gebruik Mijnbouw, de Bouw, Bouw
Voorwaarde In goede staat gebruikt
Het Graafwerktuig Price van KOMATSU Hangt van Voorwaarde af
Het Graafwerktuig van KOMATSU voor Verkoop Beschikbaar
Tweede Handgraafwerktuig 20Ton Beschikbaar
Het Graafwerktuig Parts van KOMATSU Beschikbaar
Het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU Beschikbaar
 

Toepassingen:

De graafwerktuigen van KOMATSU zijn veelzijdige stukken van zwaar die materiaal in diverse bouw, mijnbouw, en grondverzettoepassingen worden gebruikt. Hun ontwerp, macht, en eigenschappen maken hen voor een brede waaier van taken geschikt. Hier zijn sommige gemeenschappelijke toepassingen voor de graafwerktuigen van KOMATSU:

 • Algemene Uitgraving: De graafwerktuigen van KOMATSU worden gebruikt voor het graven, omspitten, en plaatsvoorbereiding in bouwprojecten. Zij kunnen grond, rotsen, en puin efficiënt bewegen, makend hen essentieel voor het creëren van de bouwstichtingen, rijwegen, en andere infrastructuur.
 • Nutsinstallatie: De graafwerktuigen worden gebruikt om geulen te graven voor het installeren van nutslijnen zoals water, riool, gas, en elektrolijnen. De precisie van de graafwerktuigen van KOMATSU verzekert nauwkeurig omspitten voor juiste lijnplaatsing.
 • Mijnbouw: In de mijnbouw, worden de graafwerktuigen gebruikt voor taken zoals overbelastingsverwijdering, ertsextractie, en plaatsvoorbereiding. Hun grote emmercapaciteiten en sterke het graven mogelijkheden maken tot hen waardevolle instrumenten in mijnbouwverrichtingen.
 • Vernieling: De graafwerktuigen rustten met gespecialiseerde gehechtheid zoals hydraulische brekers uit en grijpt worden gebruikt vast om structuren, onderbrekingsbeton te vernietigen, en puin te verwijderen uit vernielingsplaatsen.
 • Het modelleren: De graafwerktuigen worden gebruikt in het modelleren projecten om terrein te vormen, vijvers te creëren, en hopen van grond te bewegen. Zij kunnen ook worden gebruikt om bomen en duidelijke vegetatie te verwijderen.
 • Wegenbouw: De graafwerktuigen van KOMATSU worden gebruikt om geulen voor wegstichtingen, rangoppervlakten te graven, en materialen zoals grint en asfalt te plaatsen tijdens wegenbouwprojecten.
 • Pijpleidingsbouw: De graafwerktuigen zijn essentieel in pijpleidingsprojecten voor taken zoals omspitten die, die en pijpen weer opvullen leggen. Zij verzekeren efficiënte pijpleidingsinstallatie over diverse terreinen.
 • Het stichtingswerk: De graafwerktuigen worden gebruikt om stichtingen voor gebouwen, bruggen, en andere structuren te graven en te vormen. Hun precisie is belangrijk voor het verzekeren van stabiele en behoorlijk gerichte stichtingen.
 • Materiële Behandeling: De graafwerktuigen worden met grijpt uitgerust vast of de magneten worden gebruikt om materialen zoals schroot, hout, en puin te behandelen in het recycling van yards en afvalbeheerfaciliteiten die.
 • Het uitbaggeren: In marine en waterwegprojecten, kunnen de graafwerktuigen met gespecialiseerde gehechtheid aan baggermachinehavens, rivieren, en kanalen worden gebruikt, die juiste waterstroom en navigatie verzekeren.
 • Milieurestauratie: De graafwerktuigen worden in milieuprojecten gebruikt om verontreinigende stoffen te verwijderen, landschappen een nieuwe vorm te geven, en natuurlijke habitat te herstellen.
 • Sneeuwverwijdering: In koudere klimaten, kunnen de graafwerktuigen met de gehechtheid van de sneeuwverwijdering aan duidelijke sneeuw van wegen, parkeerterreinen, en andere gebieden worden gepast.
 

Aanpassing:

Het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU

 • Merknaam: Het Graafwerktuig van KOMATSU
 • Plaats van Oorsprong: Origineel van Japan, nu in China
 • Certificatie: CE, SGS, BV
 • Minimumordehoeveelheid: 1
 • Prijs: 12000USD - 40000USD
 • Levertijd: 15-30days
 • Betalingsvoorwaarden: T/T, L/C
 • Leveringscapaciteit: 10Units
 • Motor: CAT/Caterpillar Origineel
 • Kleur: Originele Caterpillar-Kleur
 • Plaats: Shanghai, China
 • Type: Kruippakjegraafwerktuig
 • Merk: Het Graafwerktuig From Japan van KOMATSU

Het Graafwerktuig Sale China, Tweede Handgraafwerktuig 20Ton, 20T van KOMATSU Gebruikt Graafwerktuig

 

Steun en de Diensten:

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor de gebruikte graafwerktuigen van KOMATSU, die omvatten:

 • Het oplossen van problemen en reparatie
 • Delenvervanging
 • Regelmatige onderhoud en veiligheidsinspecties
 • Software-updates
 • Exploitant opleiding
 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen

Het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU wordt verpakt veilig en internationaal verscheept om veilige en geschikte levering te verzekeren.

Het graafwerktuig wordt veilig verpakt met een houten kader en met beschermend plastiek met extra beschermend materiaal, zoals bellenomslag en schuim, voor extra bescherming verpakt.

Wij gebruiken vertrouwde op internationale derdelijndiensten om veilige en geschikte levering van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU te verzekeren. de levertijd zal afhankelijk van het land van bestemming variëren.

 

FAQ:

Q1: Wat is de Merknaam van het Graafwerktuig van KOMATSU?
A1: De Merknaam van het Graafwerktuig van KOMATSU is het Graafwerktuig van KOMATSU.

Q2: Waar is het Graafwerktuig van KOMATSU oorspronkelijk van?
A2: Het Graafwerktuig van KOMATSU is oorspronkelijk van Japan, en nu beschikbaar in China.

Q3: Welke certificatie heeft het Graafwerktuig van KOMATSU?
A3: Het Graafwerktuig van KOMATSU heeft de certificatie van Ce, SGS, en van BV.

Q4: Wat is de minimumordehoeveelheid voor het Graafwerktuig van KOMATSU?
A4: De minimumordehoeveelheid voor het Graafwerktuig van KOMATSU is 1.

Q5: Wat is de prijsklasse van het Graafwerktuig van KOMATSU?
A5: De prijsklasse van het Graafwerktuig van KOMATSU is van 12000USD aan 40000USD.
 

Contacteer op elk ogenblik ons

86-137-6172-4605
No 1688, Lianhang Road, district Minhang, Shanghai, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons