Bericht versturen
JC Machinery Trade Co Ltd
E-mail sale@sunightmachinery.com TEL.: 86-137-6172-4605
Huis > Products > het gebruikte graafwerktuig van KOMATSU >
20 de Goede Voorwaarde van Ton Second Hand Excavator In met Motor PC200 PC220
 • 20 de Goede Voorwaarde van Ton Second Hand Excavator In met Motor PC200 PC220
 • 20 de Goede Voorwaarde van Ton Second Hand Excavator In met Motor PC200 PC220
 • 20 de Goede Voorwaarde van Ton Second Hand Excavator In met Motor PC200 PC220
 • 20 de Goede Voorwaarde van Ton Second Hand Excavator In met Motor PC200 PC220

20 de Goede Voorwaarde van Ton Second Hand Excavator In met Motor PC200 PC220

Plaats van herkomst Origineel van CAT320D
Merknaam Komatsu Excavator
Certificering CE, SGS, BV
Productdetails
Kerncomponenten:
Drukvat, Motor, Lager, Toestel, Pomp, Versnellingsbak, Motor, PLC
Gebruik:
Mijnbouw, de Bouw, Bouw
Kleur:
Originele Caterpillar-Kleur
Model:
KOMATSU PC200/PC220
Garantie:
1 jaar
MOTOR:
CAT/Caterpillar Origineel
Voorwaarde:
in goede staat gebruikt
Type:
Kruippakjegraafwerktuig
Hoog licht: 

20 Ton Second Hand Excavator

,

PC200 tweede Handgraafwerktuig

,

Het gebruikte Graafwerktuig With Motor van KOMATSU

Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Prijs
12000USD - 40000USD
Delivery Time
15-30days
Payment Terms
T/T, L/C
Supply Ability
10Units
Productomschrijving

Productomschrijving:

Als u a great deal op een gebruikt Graafwerktuig van KOMATSU zoekt, kijk verder geen. Dit graafwerktuig is in goede staat en komt met een waaier van opties om uw behoeften aan te passen. Het heeft een gewicht zelfs 20 ton en kan maximaal 2000 uren werken. Het merk is KOMATSU van Japan en het is in zijn originele Caterpillar-kleur. Met een concurrerende prijs, is dit een grote optie voor die die een betrouwbaar tweedehands graafwerktuig zoeken. Het Graafwerktuig Price, het Graafwerktuig Best Price, Tweede van KOMATSU van Hand KOMATSU Graafwerktuig 20Ton, dit is de perfecte keus voor u.

 

Eigenschappen:

Werkend Gewicht: Rond 20 ton, wat het gewicht van de basismachine en om het even welk extra gehechtheid of materiaal omvat.

Motor: Uitgerust met een krachtige die dieselmotor voor optimale prestaties en brandstofefficiency wordt ontworpen.

Paardekracht: De paardekracht van de motor varieert afhankelijk van het specifieke model, die tot de machine bijdragen die en het opheffen mogelijkheden graven.

Emmercapaciteit: De grootte van de emmer in bijlage aan het graafwerktuigwapen, die de hoeveelheid materiaal bepalen de machine kan zich in één enkele lepel graven en bewegen.

Max Digging Depth: De maximumdiepte de emmer van het graafwerktuig kan bereiken wanneer het graven.

Max Reach: De meest verste horizontale afstand het wapen van het graafwerktuig kan zich uitbreiden terwijl het houden van de emmer.

Boom en Wapenlengte: Deze metingen beïnvloeden de het bereik en het graven van het graafwerktuig mogelijkheden. De langere bomen en de wapens verstrekken uitgebreide bereik en het graven diepte.

Schommelingssnelheid: De snelheid waarbij het bovenste gedeelte van het graafwerktuig (huis) kan roteren, beïnvloedend algemene operationele efficiëntie.

Hydraulisch Systeem: De graafwerktuigen van KOMATSU kenmerken typisch geavanceerde hydraulische systemen die nauwkeurige controle over het graven, het opheffen, en ander functies verstrekken.

Exploitantcabine: De cabine wordt ontworpen voor exploitantcomfort en veiligheid, met ergonomische plaatsing, airconditioning, en gebruikersvriendelijke controles vaak wordt uitgerust die.

Veiligheidseigenschappen: Vele moderne graafwerktuigen omvatten veiligheidseigenschappen zoals ROPS (Roll-Over Beschermende Structuur) om de exploitant te beschermen.

Technologie: Afhankelijk van het specifieke model en de configuratie, zou KOMATSU 20 tongraafwerktuigen geavanceerde technologie zoals telematicasystemen kunnen aanbieden voor ver toezicht op machinegezondheid en prestaties.

Gehechtheid: Deze graafwerktuigen kunnen met diverse gehechtheid, zoals emmers, hydraulische duimen worden uitgerust, grijpt, en meer, vast om verschillende baanvereisten aan te passen.

Milieuoverwegingen: KOMATSU is pro-actief in het opnemen van technologieën om emissies te verminderen en brandstofefficiency in hun machines te verbeteren geweest.

Onderhoud en Nut: Vele modellen worden ontworpen voor gemak van onderhoud, met eigenschappen die routineservicetaken voor exploitanten en technici geschikter maken.

 

Technische Parameters:

Parameter Beschrijving
Gewicht 20T & 22 Ton
Gebruik Mijnbouw, de Bouw, Bouw
Motor CAT/Caterpillar Origineel
Plaats Shanghai, China
Werkuren 1100H aan 2000Hours
Voorwaarde In goede staat gebruikt
Garantie 1 jaar
Jaar 2019 tot het Jaar van 2021
Kerncomponenten Drukvat, Motor, Lager, Toestel, Pomp, Versnellingsbak, Motor, PLC
Grootte Middelgroot Graafwerktuig, 20T-Graafwerktuig
 

Toepassingen:

De graafwerktuigen van KOMATSU zijn krachtige stukken van zwaar materiaal die in een verscheidenheid van intense bouw, mijnbouw, en grondverzettoepassingen worden gebruikt. Met hun geavanceerde ontwerp, macht, en eigenschappen, zijn deze graafwerktuigen geschikt voor een brede waaier van taken. Hier is sommige gemeenschappelijk gebruik voor de graafwerktuigen van KOMATSU:

 • Algemene Uitgraving: Zij zijn groot voor het graven, omspitten, en plaatsvoorbereiding in bouwprojecten. Zij zijn bedreven bij het bewegen van grond, rotsen, en puin, makend hen voor het stichtingswerk essentieel, die tot wegen, en andere infrastructuur leiden.
 • Nutsinstallatie: Zij worden gebruikt voor het graven van geulen voor het installeren van water, riool, gas, en elektrolijnen. De nauwkeurigheid van de graafwerktuigen van KOMATSU verzekert nauwkeurig omspitten voor de correcte plaatsing van deze nut.
 • Mijnbouw: De graafwerktuigen worden gebruikt om taken zoals overbelastingsverwijdering, ertsextractie, en plaatsvoorbereiding uit te voeren. Hun grote emmercapaciteiten en uitzonderlijke het graven mogelijkheden maken tot hen onschatbare hulpmiddelen in mijnbouw.
 • Vernieling: De graafwerktuigen met gespecialiseerde gehechtheid zoals hydraulische brekers of grijpt zijn groot voor het vernietigen van structuren, het breken van beton, en het verwijderen van puin uit vernielingsplaatsen vast.
 • Het modelleren: Zij zijn aangewend in het modelleren projecten voor het een nieuwe vorm geven van terrein, het maken van vijvers, en het bewegen van hopen van grond. Zij worden ook gebruikt om bomen en duidelijke vegetatie te nemen.
 • Wegenbouw: De graafwerktuigen van KOMATSU zijn perfect voor het graven van geulen voor rijwegfunderingen en het sorteren van oppervlakten. Zij worden ook gebruikt om materialen zoals grint en asfalt tijdens wegenbouw te plaatsen.
 • Pijpleidingsbouw: De graafwerktuigen zijn noodzakelijk voor taken zoals omspitten die, die en pijpen voor pijpleidingsprojecten weer opvullen leggen. Met hun extreme prestaties, zorgen zij efficiënte pijpleidingsopstelling over diverse terreinen ervoor.
 • Het stichtingswerk: De graafwerktuigen zijn waardevol voor het graven van en het vormen van stichtingen voor gebouwen, bruggen, en andere structuren. Hun precisie en nauwkeurigheid zijn noodzakelijk voor een veilige en correct gerichte stichting.
 • Materiële Behandeling: De graafwerktuigen met grijpen emmers vast of de magneten zijn geschikt om materialen te vervoeren, bijvoorbeeld, schroot, hout, en puin, in afvalbeheerfaciliteiten en recyclingsyards.
 • Het uitbaggeren: In marine en waterwegbanen, kunnen de graafwerktuigen met gespecialiseerde emmergehechtheid worden gebruikt voor het uitbaggeren van havens, rivieren, en kanalen. Dit helpt om stabiele waterstroom en navigatie ervoor te zorgen.
 • Milieurestauratie: Zij worden gebruikt om toxine, de contouren van het remakeland te elimineren, en natuurlijke habitat in milieuprojecten te herstellen.
 • Sneeuwverwijdering: Voor koudere klimaten, kunnen de graafwerktuigen met gehechtheid voor sneeuwverwijdering worden uitgerust, die sneeuw verwijderen uit wegen, parkeerterreinen, en verschillende gebieden.
 

Aanpassing:

Voor klanten die een 20T Gebruikt Graafwerktuig zoeken, voorzien wij het Graafwerktuig van KOMATSU van een Graafwerktuig Price van KOMATSU tussen 12000USD en 40000USD. Dit product is oorspronkelijk van Japan maar nu in China. Het wordt verklaard met Ce, SGS en BV. De minimumordehoeveelheid is 1 eenheid en de levertijd is 15-30 dagen. De betalingstermijnen zijn T/T of L/C. Wij kunnen 10 eenheden bij maximum leveren en de plaats is in Shanghai, China. De merknaam is het Graafwerktuig van KOMATSU van Japan, is de kleur originele Caterpillar-kleur, en de werkuren gaan van 1100H tot 2000Hours. De motor is Originele CAT/Caterpillar.

 

Steun en de Diensten:

Wij verlenen technische ondersteuning en de dienst voor het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU. Wij hebben een team van ervaren en goed geïnformeerde technici en ingenieurs die hulp in de selectie, de verrichting, het onderhoud en de reparatie van de machines van KOMATSU kunnen verlenen. Ons team is beschikbaar aan antwoordvragen, diagnostiseert kwesties, en biedt oplossingen voor om het even welk probleem aan u kunt ervaren. Wij bieden ook de preventieve onderhoud en reparatiediensten aan om ervoor te zorgen dat uw machine regelmatig en efficiënt loopt.

 

Verpakking en het Verschepen:

Het gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU zal worden verpakt gebruikend beschermende materialen met hoge weerstand geschikt voor het internationale verschepen. Het graafwerktuig zal aan de pallet of andere verschepende container worden beveiligd om schade tijdens doorgang te verhinderen.

Het verschepen zal via betrouwbare internationale dragers, zoals DHL, Fedex, en UPS worden uitgevoerd. Het graafwerktuig zal zorgvuldig gecontroleerd worden door het volledige het verschepen procédé om te verzekeren het in perfecte voorwaarde aankomt.

 

FAQ:

Q1: Wat is de Merknaam van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU?
A1: De Merknaam van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU is het Graafwerktuig van KOMATSU.

Q2: Waar is het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU van?
A2: Het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU is oorspronkelijk van Japan en is nu in China.

Q3: Welke certificatie heeft het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU?
A3: Het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU heeft Ce, SGS, de Certificatie van BV.

Q4: Wat is de Minimumordehoeveelheid van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU?
A4: De Minimumordehoeveelheid van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU is 1.

Q5: Wat is de Prijs van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU?
A5: De Prijs van het Gebruikte Graafwerktuig van KOMATSU is van 12000USD aan 40000USD.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-137-6172-4605
Nr 41, Jinglian-Road, Minhang-District, Shanghai, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons