Bericht versturen
JC Machinery Trade Co Ltd
E-mail sale@sunightmachinery.com TEL.: 86-137-6172-4605
Huis > Products > het gebruikte graafwerktuig van KOMATSU >

1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur

 • <p>1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur</p>
 • <p>1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur</p>
 • <p>1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur</p>
 • <p>1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur</p>

1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur

Place of Origin Original from Japan, Now in China
Merknaam Komatsu Excavator
Certificering CE, SGS, BV
Productdetails
Warranty:
1 Year
Usage:
Mining, Building, Construction
Color:
Original Caterpillar Color
Brand:
Komatsu Excavator From Japan
Type:
Crawler Excavator
Model:
Komatsu PC200/PC220
Location:
Shanghai, China
Engine:
CAT/Caterpillar Original
Hoog licht: 

Komatsu-graafmachine voor mijnbouw

,

Het gebruikte Graafwerktuig PC200 van KOMATSU

,

Tweedehands Komatsu-mijngraafmachine

Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Prijs
12000USD - 40000USD
Delivery Time
15-30days
Payment Terms
T/T, L/C
Supply Ability
10Units
Productomschrijving

Product beschrijving:

De Komatsu PC200/PC220-graafmachine is een gebruikte graafmachine met uitstekende prestaties.Hij is verkrijgbaar in de originele Caterpillar-kleur en heeft een servicetijd van 1100 uur tot 2000 uur.Het gewicht van de machine is 20T/22Ton en is voorzien van een originele CAT/Caterpillar motor.Het biedt graafprestaties van hoge kwaliteit met een concurrerende Komatsu-graafmachineprijs.Als betrouwbare gebruikte graafmachine is Komatsu PC200 de voorkeurskeuze geworden van klanten die op zoek zijn naar een gebruikte graafmachine PC200 te koop.

 

used Komatsu Excavator

<p>1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur</p> 1<p>1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur</p> 2<p>1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur</p> 3<p>1100H-2000H Gebruikte Komatsu graafmachine uit Japan in originele kleur</p> 4

 

Functies:

Bedrijfsgewicht:Ongeveer 20 ton, inclusief het gewicht van de basismachine en eventuele extra aanbouwdelen of uitrusting.

Motor:Uitgerust met een krachtige dieselmotor, ontworpen voor optimale prestaties en brandstofefficiëntie.

Paardenkracht:Het aantal pk's van de motor varieert afhankelijk van het specifieke model, wat bijdraagt ​​aan de graaf- en hefcapaciteiten van de machine.

Emmer capaciteit:De grootte van de bak die aan de graafarm is bevestigd en bepaalt de hoeveelheid materiaal die de machine in één schep kan graven en verplaatsen.

Maximale graafdiepte:De maximale diepte die de bak van de graafmachine kan bereiken tijdens het graven.

Maximaal bereik:De verste horizontale afstand die de arm van de graafmachine kan uitstrekken terwijl hij de bak vasthoudt.

Giek- en armlengte:Deze metingen beïnvloeden het bereik en de graafmogelijkheden van de graafmachine.Langere gieken en armen zorgen voor een groter bereik en een grotere graafdiepte.

Zwaaisnelheid:De snelheid waarmee het bovenste deel van de graafmachine (huis) kan draaien, wat van invloed is op de algehele operationele efficiëntie.

Hydraulisch systeem:Komatsu-graafmachines zijn doorgaans uitgerust met geavanceerde hydraulische systemen die nauwkeurige controle bieden over het graven, heffen en andere functies.

Bestuurderscabine:De cabine is ontworpen voor comfort en veiligheid voor de machinist en is vaak uitgerust met ergonomische stoelen, airconditioning en gebruiksvriendelijke bedieningselementen.

Veiligheidsvoorzieningen:Veel moderne graafmachines zijn voorzien van veiligheidsvoorzieningen zoals ROPS (Roll-Over Protective Structure) om de machinist te beschermen.

Technologie:Afhankelijk van het specifieke model en de specifieke configuratie kunnen Komatsu-graafmachines van 20 ton geavanceerde technologie bieden, zoals telematicasystemen voor het op afstand monitoren van de toestand en prestaties van de machine.

Bijlagen:Deze graafmachines kunnen worden uitgerust met verschillende hulpstukken, zoals bakken, hydraulische duimen, grijpers en meer, om aan verschillende taakvereisten te voldoen.

Milieuoverwegingen:Komatsu is proactief geweest bij het integreren van technologieën om de uitstoot te verminderen en de brandstofefficiëntie in hun machines te verbeteren.

Onderhoud en bruikbaarheid:Veel modellen zijn ontworpen met het oog op onderhoudsgemak, met functies die routineonderhoudstaken gemakkelijker maken voor operators en technici.

 

Technische parameters:

Attribuut Beschrijving
Gewicht 20T, 22Ton
Kern onderdelen Drukvat, motor, lager, tandwiel, pomp, versnellingsbak, motor, PLC
Werkuren 1100 uur tot 2000 uur
Garantie 1 jaar
Gebruik Mijnbouw, bouw, constructie
Voorwaarde Gebruikt in goede staat
Type Rupsgraafmachine
Merk Komatsu-graafmachine uit Japan
Kleur Originele Caterpillar-kleur
Maat Middelgrote graafmachine, 20T graafmachine
Komatsu graafmachine verkoop China, Tweedehands graafmachine 20Ton
 

Toepassingen:

Komatsu-graafmachines zijn ideaal voor een breed scala aan taken.Veel voorkomende toepassingen zijn onder meer algemene graafwerkzaamheden, installatie van nutsvoorzieningen, mijnbouw, sloop, landschapsarchitectuur, wegenaanleg, aanleg van pijpleidingen, funderingswerkzaamheden, materiaaloverslag, baggeren, herstel van het milieu en sneeuwruimen.

Voor algemene graafwerkzaamheden worden Komatsu-graafmachines gebruikt voor taken zoals graven, sleuven graven en terreinvoorbereiding bij bouwprojecten.Ze zijn efficiënt in het verplaatsen van grond, rotsen en puin, wat essentieel is voor het creëren van funderingen, wegen en andere infrastructuur.

Graafmachines worden ook gebruikt om nutsleidingen aan te leggen door sleuven te graven voor water-, riool-, gas- en elektriciteitsleidingen.De precisie van Komatsu-graafmachines zorgt voor nauwkeurig graven van sleuven voor een juiste plaatsing van de lijnen.

In de mijnbouw worden deze zware uitrustingsstukken gebruikt voor taken zoals het verwijderen van deklaag, ertswinning en het voorbereiden van terreinen.Hun grote bakcapaciteiten en sterke graafmogelijkheden maken ze tot waardevolle hulpmiddelen bij mijnbouwactiviteiten.

Wanneer graafmachines zijn uitgerust met gespecialiseerde uitrustingsstukken zoals hydraulische brekers en grijpers, kunnen ze worden gebruikt om constructies te slopen, beton te breken en puin van slooplocaties te verwijderen.Graafmachines worden ook gebruikt bij landschapsprojecten om terrein vorm te geven, vijvers aan te leggen en grote hoeveelheden grond te verplaatsen.Ze kunnen ook worden gebruikt voor het verwijderen van bomen en het opruimen van vegetatie.

Komatsu-graafmachines zijn ook belangrijk bij wegenbouw, pijpleidingaanleg en funderingswerkzaamheden.Ze worden gebruikt om sleuven te graven voor wegfunderingen, oppervlakken te egaliseren, materialen zoals grind en asfalt te plaatsen, pijpen te leggen, funderingen voor gebouwen, bruggen en andere constructies te graven en vorm te geven.

Graafmachines uitgerust met grijpers of magneten worden gebruikt voor het hanteren van materialen zoals schroot, hout en puin op recyclingplaatsen en afvalbeheerfaciliteiten.Als het om zee- en waterwegprojecten gaat, kunnen graafmachines met gespecialiseerde uitrustingsstukken worden gebruikt om havens, rivieren en kanalen te baggeren.

Graafmachines hebben ook milieutoepassingen.Ze kunnen worden gebruikt om verontreinigende stoffen te verwijderen, landschappen opnieuw vorm te geven en natuurlijke habitats te herstellen.In koudere klimaten kunnen ze worden uitgerust met sneeuwverwijderingshulpstukken om sneeuw te verwijderen van wegen, parkeerterreinen en andere gebieden.

 

Maatwerk:

Gebruikte Komatsu-graafmachine met de beste prijs

Bent u op zoek naar een tweedehands Komatsu graafmachine voor de beste prijs?Zoek niet verder, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Onze Komatsu-graafmachine komt oorspronkelijk uit Japan en nu in China.Het is CE-, SGS- en BV-gecertificeerd.De minimale bestelhoeveelheid is 1 en de prijsklasse is 12000USD tot 40000USD met een levertijd van 15-30 dagen.Wij accepteren betaling via T/T en L/C.We hebben een leveringscapaciteit van 10 eenheden van 2019 tot 2021 jaar, en de staat is gebruikt maar in goede staat.De maat is een middelgrote graafmachine, die ongeveer 20 ton weegt, en de kerncomponenten omvatten een drukvat, motor, lager, tandwiel, pomp, versnellingsbak, motor en PLC.Het zal perfect zijn voor mijnbouw, bouw en constructie.

Mis deze geweldige kans niet om de beste gebruikte Komatsu-graafmachine te kopen tegen een onverslaanbare prijs!

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor gebruikte Komatsu-graafmachines

Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor gebruikte Komatsu-graafmachines, waaronder:

 • 24/7 technische begeleiding en ondersteuning
 • Reguliere onderhouds- en reparatiediensten
 • Vervangingsprogramma voor reserveonderdelen
 • Uitgebreid trainingsprogramma
 • Hulp bij veiligheid en compliance
 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van gebruikte Komatsu-graafmachines: Het product is veilig verpakt in een op maat gemaakte houten kist om maximale bescherming tijdens transport te garanderen.Alle benodigde documenten, inclusief de originele factuur en het conformiteitscertificaat, worden in het pakket geplaatst.Het product wordt via een betrouwbare expediteur naar de klant verzonden.

 

FAQ:

 • Q:Wat is de merknaam van het product?
  A:De merknaam van het product is Komatsu Excavator.
 • Q:Waar is de herkomst van het product?
  A:Het product komt oorspronkelijk uit Japan, maar is nu ook in China verkrijgbaar.
 • Q:Welke certificeringen heeft het product?
  A:Het product heeft CE-, SGS- en BV-certificeringen.
 • Q:Wat is de minimale bestelhoeveelheid?
  A:De minimale bestelhoeveelheid is 1.
 • Q:Wat is de prijs van het product?
  A:De prijs van het product ligt tussen 12000USD - 40000USD.
 • Q:Hoe lang is de levertijd?
  A:De levertijd bedraagt ​​15-30 dagen.
 • Q:Welke betalingsvoorwaarden biedt u?
  A:Wij bieden T/T- en L/C-betalingsvoorwaarden.
 • Q:Hoeveel eenheden kunt u leveren?
  A:Wij kunnen 10 stuks leveren.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-137-6172-4605
Nr 41, Jinglian-Road, Minhang-District, Shanghai, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons