Bericht versturen
Shanghai Sunight Machinery Co., Ltd.
E-mail sale@sunightmachinery.com TEL.: 86-137-6172-4605
Huis > producten > Gebruikte Graafwerktuigmachine >
Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw
 • Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw
 • Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw
 • Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw
 • Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw

Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw

Place of Origin Original Japan
Merknaam Caterpillar Japan
Certificering CE, SGS, BV
Model Number CAT Used Excavator
Productdetails
Handelsmerk:
CAT/Caterpillar
betaling:
T/T, L/C bij gezicht
Motor:
Oorspronkelijke rups
Uren:
0-2000 uur
Jaar:
2018 - 2022 Jaar
Kerncomponenten:
Motor, lager, tandwiel, pomp, motor
Voordelen:
Japan Originele, beste prijs
garantie:
1 jaar
Hoog licht: 

Tweedehands Caterpillar 320D graafmachine

,

Gebruikelijke graafmachine voor de mijnbouw

,

Gebruikte graafmachine Caterpillar 320D

Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Prijs
12000USD - 40000USD
Delivery Time
15-30days
Payment Terms
T/T, L/C
Supply Ability
10Units
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Gebruikte graafmachine is een zware graafmachine die is ontworpen voor aardbewegingen.Deze krachtige machine is uitgerust met een krachtige originele Caterpillar motor en wordt geleverd met een crawler graaf typeHet heeft 0 tot 2000 uur werktijd en zijn kerncomponenten zijn motor, lager, tandwiel, pomp en motor, waardoor het hoge prestaties en duurzaamheid biedt.Betaling kan worden gedaan via T/T of L/C op zicht.

Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw 0Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw 1Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw 2Gebruikte Caterpillar 320D-graafmachine voor de bouw en mijnbouw 3

Door zijn high-end functies is de gebruikte graafmachine de perfecte keuze voor bouw, mijnbouw en andere aardbewegingen.waardoor het ideaal is voor het afhandelen van moeilijke en zware takenDe krachtige motor en de stevige versnellingen zorgen voor een superieure prestatie en betrouwbaarheid. Bovendien zijn de motor en het lager duurzaam ontworpen, waardoor het een duurzame en betrouwbare graafmachine is.

De gebruikte graafmachine is een betrouwbare en robuuste machine, die de zwaarste en zwaarste bewerkingen gemakkelijk kan afhandelen.het verminderen van de tijd en inspanning die nodig zijn voor elk werkBovendien zijn de sterke motor en kerncomponenten een krachtige en efficiënte graafmachine.De gebruikte graafmachine is de perfecte keuze voor elke aardbeweging..

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Gebruikte graafmachine
 • Kleur: originele CAT
 • Merk: Gebruikte graafmachine CAT
 • Garantie: 1 jaar
 • Motor: originele Caterpillar
 • Werkgewicht: 10 ton, 20 ton, 30 ton
 • Machines voor het graven
 • Zware graafmachine
 

Technische parameters:

Parameter Beschrijving
Garantie 1 jaar
Merken Gebruikte graafmachine CAT
Kerncomponenten Motor, lager, tandwiel, pomp, motor
Type Graafmachine
Voordelen Japan Originele, beste prijs
Automatische rangschikking Volledig automatisch
Kleur Oorspronkelijke CAT
Toepassing Bouwgraven
Motor Oorspronkelijke rups
Handelsmerk Cat/Caterpillar
Machines voor het graven Tweedehands graafmachines, graafmachines
 

Toepassingen:

DeCaterpillar Japan gebruikt graafmachineHet is een zeer populaire keuze voor graafmachines.Oorspronkelijk Japande productie, is gecertificeerd metCE, SGS en BVDe Commissie heeft in haar advies over het voorstel voor een richtlijn van de Raad tot vaststelling van deprijsbereik van 12000USD - 40000USDHet maakt het een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare tweedehands graafmachine, en het kan worden gekocht met eenminimale bestelhoeveelheid van 1. De levertijd van15-30 dagenen deBetalingsvoorwaarden T/T of L/CHet is ook bekend om zijnleveringscapaciteit van 10 eenheden,Voordelen van Japan Originele en beste prijs, en zijntoepassing van bouwgravenOm nog maar te zwijgen van devolledig automatische klasseengarantie van één jaarDe Commissie heeft in de loop van de afgelopen jaren een aantal belangrijke ontwikkelingen onder de loep genomen.uurbereik van 0 tot 2000, waardoor klanten een betrouwbare tweedehands graafmachine kunnen krijgen.

 

Aanpassing:

We bieden de beste gebruikte graafmachine die er op de markt is van Caterpillar Japan.Oorspronkelijke oorsprong: Japan met CE, SGS en BV-certificering.

De minimale bestelhoeveelheid voor gebruikte graafmachine is 1 met een prijsklasse van 12000USD - 40000USD. De levertijd is 15-30 dagen en de betalingsvoorwaarden zijn T / T, L / C.We leveren 10 eenheden van de leveringscapaciteit met gebruikte graafmachines CAT merkHet bedrijfsgewicht varieert van 10 ton, 20 ton, 30 ton. De garantie is 1 jaar en de uren zijn 0-2000 uur.

Voordelen van gebruikte graafmachine van Caterpillar Japan zijn Japan originele, tweedehands graafmachine 320D, en de beste prijs.

 

Ondersteuning en diensten:

Gebruikte graafmachine biedt een breed scala aan technische ondersteuning en diensten, ontworpen om u te helpen het meeste uit uw machine te halen.Ons team van ervaren professionals is beschikbaar om de installatie ter plaatse te verzorgenWe bieden ook ondersteuning op afstand via onze online klantenserviceportaal, waar u antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen, hulp kunt krijgen bij het oplossen van problemen,en toegang tot producthandleidingen en andere bronnen.

Onze toewijding aan klanttevredenheid eindigt niet als je een gebruikte graafmachine koopt.We bieden een uitgebreid garantieprogramma om ervoor te zorgen dat uw machine volledig gedekt is gedurende de levensduur.We bieden ook uitgebreide garantieopties en een verscheidenheid aan andere ondersteunende diensten, zoals vervanging van onderdelen en accessoires, preventief onderhoud en noodherstel.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van gebruikte graafmachines:

De graafmachine zal voor verzending veilig in een houten krat worden verpakt, met een bubbelwrap en schuimvulling om de veilige levering naar de bestemming te garanderen.De kist wordt dan goed afgesloten met bandbanden en een pallet wordt aan de onderkant van de kist geplaatst voor extra ondersteuning.

De graafmachine zal worden verzonden per lucht- of zeevracht, afhankelijk van de grootte van de machine en de afstand tot de bestemming.Alle nodige documenten voor de inklaring en levering zullen worden verstrekt om ervoor te zorgen dat de machine snel en veilig aan de klant wordt geleverd.

 

Vragen:

V&A voor Gebruikte graafmachine

Q1:Wat is de merknaam van Gebruikte Graafmachine?
A1:De merknaam van de gebruikte graafmachine is Caterpillar Japan.

Vraag 2:Wat is het modelnummer van Gebruikte Graafmachine?
A2:Het modelnummer van Gebruikte graafmachine is CAT Gebruikte graafmachine.

V3:Waar is de plaats van herkomst van de gebruikte graafmachine?
A3:De oorsprong van de gebruikte graafmachine is Japan.

Q4:Welke certificeringen heeft Gebruikte Graafmachine?
A4:Gebruikte graafmachine hebben CE, SGS, BV certificeringen.

V5:Wat is de minimale bestelhoeveelheid van Gebruikte Graafmachine?
A5:De minimale bestelhoeveelheid van gebruikte graafmachine is 1.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-137-6172-4605
No 1688, Lianhang Road, district Minhang, Shanghai, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons